Skip to main content

Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Personvernerklæringen gjelder for Agil Helse AS (heretter kalt Agil Helse) og deres nettsteder. Agil Helse er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden. Vi følger personvernforordningen (PVF). 

2. Hvilke personopplysninger og formålet med behandlingen
Agil Helse behandler følgende personopplysninger om deg: Navn, e-postadresse og telefonnummer og eventuelle andre opplysninger du oppgir.

Nyhetsbrev: Formålet med behandlingen av din e-postadresse er å sende deg nyhetsbrev med informasjon og nyheter rundt Agil Helse. 

Kontaktskjema: Formålet med behandlingen er for å ta kontakt med deg vedrørende din forespørsel.

3. Behandlingsgrunnlag
Vi behandler kun personopplysninger om deg som du via en tydelig bekreftende handling har akseptert at vi får lov til å bruke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake av brukeren ved å sende en e-post til hei@agilhelse.no. Ved tilbaketrekking av samtykke slettes personopplysningene vi har lagret på deg.

4. Innsyn og endring i personopplysningene vi har lagret om deg
Du kan sende en e-post til hei@agilhelse.no for å be om en oversikt over alle personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan denne informasjonen brukes. Vi svarer så snart vi kan og senest innen 30 dager.

5. Sletting av personopplysninger
Du kan når som helst sende en e-post til hei@agilhelse.no for å slette opplysningene vi har lagret på deg. De blir slettet innen 72 timer fra forespørselen er mottatt.

6. Behandling av personopplysninger
Det er kun ansatte i Agil Helse med tjenstlig behov som behandler personopplysninger om deg. Alle ansatte har taushetsplikt.

7. Varsling om sikkerhetsbrudd
Dersom det skulle skje et sikkerhetsbrudd og dine personopplysninger kommer på avveie har Agil Helse en plikt om å melde dette til Datatilsynet innen 72 timer etter at bruddet er oppdaget.

8. Cookies på nettsiden
Cookies, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres og legges i nettleseren din med mindre du har skrudd av denne funksjonen i innstillingene på din nettleser. Vi benytter oss av informasjonskapsler på nettsiden for å kunne tilpasse nettsiden ovenfor våre besøkende samt forbedre funksjonaliteten til nettsiden. For å hindre bruk av informasjonskapsler for denne og andre nettsider kan du sjekke ut denne veiledningen.

9. Utlevering av opplysninger
Agil Helse vil ikke gi videre eller selge dine personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke. 

10. Kontaktinformasjon
Ved spørsmål knyttet til personopplysninger om deg og/eller innsyn, endring eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med hei@agilhelse.no.