Skip to main content

Din rådgiver innen HMS, kvalitet og ledelse

Våre tjenester er relatert til rådgivning innenfor HMS, kvalitet og ledelse. Vi etablerer og vedlikeholder HMSK-system og bistår med å utvikle og kontinuerlig forbedre bedriftens HMSK arbeid.

FÅ TILBUD I DAG

HMSK tilpasset norske bedrifter

Vi etablerer og vedlikeholder HMSK-system og bistår med å utvikle og kontinuerlig forbedre bedriftens HMSK arbeid. Vi leverer tjenester til blant annet industri, bygg & anlegg, varehandel, logistikk og olje service. Vi har faglige kompetanse innen organisasjonsutvikling, prosesskartlegging, revisjon, kvalitets- og HMS ledelse, risikovurdering, kjemikaliehåndtering, vibrasjon og støy problematikk og beredskap.

Vi brenner for faget og ønsker å bistå våre kunder på en effektiv og god måte.

HMS

Vi har rådgivere med bred erfaring og kunnskap innen helse, miljø og sikkerhet. Vi bistår dere med etablering av HMS-system og med det systematiske HMS arbeidet i bedriften. Vi har kompetanse til å veilede og gjennomføre sertifisering i henhold til ISO 45001.

Kvalitet

Vi tilbyr veiledning innen ledelsessystemer for kvalitet i henhold til ISO 9001. Våre rådgivere kan bistå med implementering og sertifisering av kvalitetssystemet

Miljøstyring

Vi kan hjelpe bedriften med å oppnå sine miljømål. Våre rådgivere bidrar med denne prosessen. Vi har kunnskap og erfaring med Miljøfyrtårn og ISO 14001.

Prosjektressurser

Trenger din bedrift ressurser innen HMSK i forbindelse med et prosjekt? Vi bistår med blant annet HMSK-rådgivere, HMSK-koordinatorer, risikovurderinger og vernerunder.

Revisjon

Har dere fått varsel om revisjon? Våre rådgivere har kompetanse til å støtte eller lede bedriften ved gjennomføring av interne eller eksterne revisjoner.

Ledelsessystemer

Vi kan bistå med å etablere, sertifisere og vedlikeholde ledelsessystemer i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.

Beredskap

Vi hjelper dere med å være beredt dersom uhellet skjer. Vi utarbeider og oppdaterer prosedyrer for beredskap.

Bærekraft

Våre rådgivere kan være behjelpelig med å etablere bedriftens bærekraftsmål og system for å oppnå disse.

Rådgivning innen HMS, kvalitet og ledelse

Vi etablerer og vedlikeholder HMSK-system og bistår med å utvikle og kontinuerlig forbedre bedriftens HMSK arbeid. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat i dag.

KONTAKT OSS
KONTAKT OSS
Fyll ut skjema nedenfor, så kontakter vi deg så snart som mulig.